Trufa Albă „Diamantul pămantului”

Trufa Albă "Diamantul pămantului"

Primele întrebuințări ale trufei au apărut în urmă 4000 de ani. Anticii considerau că trufele au puteri magice și au fost folosite ca aliment, afrodiziac și medicament. Regii babilonieni consumau trufe înfășurate în papirus și prăjite pe jar.

Cicero spunea că trufele sunt „copiii pământului”, în timp ce Plutarh considera că trufa „apare ca rezultat al fulgerului, apei și căldurii din pământ”. Trufa alba este cunoscuta sub denumirea de trufa de Piemont sau trufa de Alba. Din cele peste 150 de specii de trufe care cresc în Europa, trufa albă este cea mai scumpă şi cea mai valoroasă dintre toate, fiind supranumită şi „regina trufelor”.

Extractul de trufă albă din produsele XANDRA este un fitocomplex cu proprietăți antioxidante și multiple efecte anti- aging prin modulare epigenetică.

Activul a fost testat în vitro pentru a evalua modularea expresiei genetice a peste 42,000 de gene pe doua linii celulare diferite. Acesta a fost capabil sa moduleze cu succes mai multe grupuri de gene MMP, matricea extracelulară și aquaporine.

Produce efecte extraordinare de hidratare pe termen lung, care au fost evaluate prin studii instrumentale cu ajutorul unui cutometru. O creștere cu 25% a hidratării tenului a fost observată după 24 de ore de la prima aplicare.


POSTARI RECENTE