Tombola Xandra

Tombola Xandra

Xandra îti aduce în dar un sejur la munte – la superba pensiune ATRA Doftana, o cutie cu bunătăți de La Bottega del Tartufo sau un voucher Xandra! 

Tot ce trebuie să faci este să cumperi de minimum 100 de lei produse Xandra pe www.x-andra.ro/shop și să te înscrii la tombola noastră. Comandă-ți produsele favorite și intră în campanie!

Premiile se acordă prin tragere la sorți:

  • Premiul 1– Un sejur la munte, la ATRA Doftana, una dintre cele mai superbe pensiuni din România, care datorită designului unic și deosebit a câştigat premiul întâi la anuala și bienala de Arhitectură mai mulți ani la rând. 🙂 Sejurul include: mic dejun, cină pentru 2 persoane (fine dining) și cazare pentru 2 nopți, în cameră twin sau dublă. Foto mai jos.
  • Premiul 2 – O cutie cu bunătăți de La Bottega Del Tartufo, cu produse de calitate și unice, cu trufe și alte ingrediente deosebite. Cutia cadou cuprinde: un borcan cu sos de trufe negre (180gr), miere cu trufe și smochine (80gr), cremă cu trufe albe și ciuperci porcini (80gr), zacuscă cu trufe (80gr), cremă de trufe Bianchetto cu parmerzan (80gr), specialitate pe bază de anghinare și trufă de vară (80gr) și o cutie cu pudră de trufă neagră (30gr), una de mălai (350gr) și paste tagliatele cu trufe (250gr). Foto mai jos.
  • Premiul 3 – Un voucher Xandra în valoare de 150 de lei, prin care poți lua cadouri pentru persoanele dragi sau chiar ție. 🙂 

 

Cum participi la campanie

  1. Cumpără produse Xandra, din magazinul nostru onlinewww.xandra.ro/shop, de 100 de lei.
  2. Transmite un mesaj în pagina de Facebook Xandra cu numărul chitanței sau alt document prin care poți face dovada plății și o poză cu acesta, numele, prenumele, numărul de telefon.

Campania se desfășoară în perioada: 21 februarie – 08 martie 2020.

*Tragerea la sorți va avea loc pe 09 martie 2020 prin random.org, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Xandra.

Descoperă pensiunea ATRA

Aflată între munții împăduriți, pe malul lacului Paltinu, ATRA este locul unde te deconectezi de rutina zilnică și vei avea o experiență minunată.

Descoperă La Bottega Del Tartufo

Acest brand recunoscut deja, în România, a reușit să aducă pe piața noastră produse unice cu trufe, albe și negre, de cea mai bună calitate premium.

Comandă de minimum 100 de lei produse Xandra pe www.x-andra.ro/shop și intră în campanie!

Poți câștigă un sejur de trei zile la superba pensiune ATRA Doftana, o cutie cu bunătăți de La Bottega del Tartufo sau un voucher Xandra în valoare de 150 lei! 

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.


POSTARI RECENTE