Termeni și condiții

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

SC Getika&Innovation SRL nu își asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare.

SC Getika&Innovation SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC Getika&Innovation SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informațiile despre produse, servicii și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere.

Produse

Toate materialele vândute pe acest site sunt produse de SC Getika&Innovation SRL.

SC Getika&Innovation SRL garantează conformarea cu standardele specifice.

Returnarea produselor

Materialele vândute pe acest site intră sub incidența articolului 10, aliniat c) din cadrul OG130/2000, cu modificările aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2007 și OUG 174/2008, fiind astfel încadrabile în grupa produselor care nu pot fi returnate. 

Prin acceptarea acestor termeni și condiții la validarea comenzii, cumpărătorul este de acord să nu solicite returnarea produselor.