POVESTEA NOASTRĂ

În urmă cu opt ani, Ruxandra Antohe a hotărât să plece în Germania pentru a se antrena la o renumită academie de tenis, condusă de prof. antrenor Adrian Marcu. După doi ani, se afla în top 10 la junioare. A învățat și s-a antrenat în Berlin timp de peste trei ani, iar apoi a ales să facă studii academice la școli de prestigiu. A absolvit un MBA la City University of Seattle și a decis să-și deschidă propria afacere în România. Așa a luat naștere brandul Xandra. 🥰

Rezultatul a 12 luni de cercetare și inovare se regăsește în noua noastră gamă Derma Lift Activ, care îți garantează un ten hidratat, luminos și catifelat! Alături de noi, în crearea acestei game, este și doamna Dr. Farmacist Elena Cremenescu, unul dintre cei mai buni specialiști români în industria de creație a produselor cosmetice. Ingredientele folosite sunt premium, produse în SUA, Franța, Italia, Germania și România. Nu importăm din China.

SECRETUL E ÎN TINE. DESCOPERĂ-L CU XANDRA

Cu Xandra simți în fiecare moment că pielea ta este înfrumusețată din interior. Produsele noastre îți oferă nu doar o experiență unică, ci și o siguranță care va fi remarcată de cei din jurul tău.

Noi, cei de la Xandra, vrem să-ți fim parteneri în călătoria ta zilnică spre redescoperirea feminității interioare. Produsele noastre au fost special create ca să te ajute la fiecare pas. 

Noi înțelegem. Chipul fiecăruia dintre noi este cel mai important. Reprezintă cartea de vizită pe care zilnic o prezentăm lumii. Ne ajută să vorbim despre noi.

Astăzi, nimic nu se întâmplă fără tehnologie. La Xandra, suntem mândri de inovația și performanțele tehnice cuprinse în fiecare produs, iar în centrul atenției noastre rămâne femeia. Cu dorințele, nevoile și plăcerile ei. 

Vezi și pachetul nostru special. 🤗