LABORATOARELE XANDRA

Echipa de creație XANDRA reunește tradiția industriei românești de cosmetice cu tehnologia de ultimă generație, pentru a oferi cele mai inovative și surprinzătoare produse de îngrijire a pielii.

Compania noastră lucrează cu cel mai mare specialist român din industria de creație a produselor cosmetice: doamna Dr. Farmacist Elena Cremenescu, recunoscută ca fiind un ”guru” în aceast domeniu.

Pentru că frumusețea exterioară începe cu frumusețea interioară, cu valori și cu sentimentul de armonie personală, misiunea noastră este de a crea produse cosmetice  inovatoare bazate pe cele mai noi tehnologii care să contribuie într-un mod sinergic la menținerea sănătății pielii.

DERMA LIFT ACTIV

Gama DERMA LIFT ACTIV oferă produse cosmetice pentru cele mai exigente așteptări. Produsele XANDRA conțin cele mai noi ingrediente descoperite în industria cosmeticelor: extract din Trufă Albă (supranumită ’’Regina Trufelor’’), Hyalusphere (acid hyaluronic micro-încapsulat), vitamine și extracte naturale. Toate aceste ingrediente au rezultate remarcabile pentru hidratarea, hrănirea și stimularea protecției pielii împotriva factorilor de mediu și de îmbătrânire.

Rezultatul a 12 luni de cercetare și inovare se regăsește în gama XANDRA, care oferă nu numai produse complexe cu ingrediente de origine naturală, ci și o simplificare a regimului de îngrijire al pielii, prin 4Produse multitask. Acestea sunt produse de înaltă calitate, la prețuri  accesibile.

Marile reușite sunt construite din vise îndrăznețe, curaj și determinarea de a fi cel mai bun, alături de o echipă unită în jurul unui antreprenor cu viziune. Este vorba de pasiune și exigență! Pasiunea pentru inovație, frumusețe și sănătate. Exigență pentru calitate!

2019 MacPixel