Demachierea este cea mai importantă etapă a îngrijirii  pielii și reprezintă  procedeul prin care arătăm tenului nostru că avem grijă de el.

Un ulei demachiant de calitate poate fi mult mai efficient decât laptele sau servetiele demachiante și chiar decât un ulei bifazic.

Pentru o bună curățare a pielii, cosmeticienii profesioniști recomandă uleiu demachaint solubil în apă adică hidrofil.

Care sunt avantajele?

Metodă de demachiere cu ulei are la baza un principiu simplu: uleiul dizolvă ulei.  Machiajul și impuritățile sunt în general lipofile cu hidrosolubilitate redusă (rezistente la apă), adică sunt solubile într-un corp gras. Produsele de curățare clasice cum este spumă și gelul în combinație cu apă dura dezhidratează piele. Uleiul demachiant solubil în apă este mult mai blând și menține intact filmul hidrolipidic al pielii.

Uleiul demachiant este potrivit pentru toate tipurile de ten deoarece inclusiv cel acneic și sensibil deoarece este blând,  pielea NU rămâne grasă, nu irită și se menține pH-ul pielii.

Cum se folosește corect uleiul demachiant

1.Aplică uleiul pe pielea uscată, masând fața și ochii timp de 1 minut;

2. Adaugă câteva picături de apă pentru a formă o emulsie lejeră;

3. Continuă să masezi tenul în mișcări circulare;

4. Clăteste cu apă din abundență pentru a îndepărta machiajul, impuritățile și uleiul.

Parfumul pe care îl folosim ne reprezintă și pune în evidență personalitatea fiecăruia. Este cartea de vizită nevăzută a fiecărui om.

Chiar dacă, poate, nu știați, parfumul denotă tipul de personalitate al celui care îl folosește.

Sunteți realist și puteți lua rapid decizii? Veți alege un parfum care denotă un aer proaspăt, ușor ca o briză .

Munciți din greu și vă place siguranța?  Sigur preferați mirosul elegant uscat și sigur nu vă place mirosul floral.

Vă place să îi ajutați pe alții? Preferați mirosul floral soft:  trandafir alb, vanilie și chihlimbar care reflectă inima bună.

Sunteți modest, dar hotărât și pacifist?  Veți prefera aroma lavandei care vă păstrează spiritul liniștit.

Vă place puțină emoție, și poate chiar ”dramă”?  Veți prefera mirosul picant, pentru că vă place să fiți  sufletul petrecerilor și vreți să vă faceți cunoscută prezența.

Sunteți simplu, cinstit și practic?  Note puternice de pădure, cu un indiciu de citrice, asta sunteți.

Vă place să interacționați și să îi susțineți pe ceilalți? Veți alege un parfum proaspăt și curat ca o briză rece într-o zi de vară sau un miros de iarbă proaspăt tăiată.

Sunteți cald, atent și simpatic?  Veți alege mirosul floral soft la fel ca felul vostru de a fi.

Sunteți logic, eficient și super organizat? Alegi parfumul care denotă lemn și apă: proaspăt ca o briză, dar puternic ca marea.

Sunteți perfecționist? Veți alege mirosuri citrice inconfundabile, distincte ca voi.

Sunteți lider de înaltă performanță? Veți alege miros picant și dulce: știi ce vrei în orice moment și nu-ți este frică să-i spui ce gândești.

Sunteți creativ și îți plac provocările? Probabil aveți cristale lângă pat și vă plac mirosurile cum ar fi tutunul sau lemnul ars.

Sunteți independent și rezolvi problemele într-un mod natural? Veți alege mirosul curat și clar.

Sunteți sensibil, iar oamenii se simt confortabil în jurul tău? Veți alege mirosul fresh: mango, nectarină, nucă de cocos.

Primele întrebuințări ale trufei au apărut în urmă 4000 de ani. Anticii considerau că trufele au puteri magice și au fost folosite ca aliment, afrodiziac și medicament. Regii babilonieni consumau trufe înfășurate în papirus și prăjite pe jar.

Cicero spunea că trufele sunt „copiii pământului”, în timp ce Plutarh considera că trufa „apare ca rezultat al fulgerului, apei și căldurii din pământ”. Trufa alba este cunoscuta sub denumirea de trufa de Piemont sau trufa de Alba. Din cele peste 150 de specii de trufe care cresc în Europa, trufa albă este cea mai scumpă şi cea mai valoroasă dintre toate, fiind supranumită şi „regina trufelor”.

Extractul de trufă albă din produsele XANDRA este un fitocomplex cu proprietăți antioxidante și multiple efecte anti- aging prin modulare epigenetică.

Activul a fost testat în vitro pentru a evalua modularea expresiei genetice a peste 42,000 de gene pe doua linii celulare diferite. Acesta a fost capabil sa moduleze cu succes mai multe grupuri de gene MMP, matricea extracelulară și aquaporine.

Produce efecte extraordinare de hidratare pe termen lung, care au fost evaluate prin studii instrumentale cu ajutorul unui cutometru. O creștere cu 25% a hidratării tenului a fost observată după 24 de ore de la prima aplicare.

Zilele trecute, în cadrul unui eveniment dedicat sprijinirii acțiunilor din diaspora, am lansat cel mai nou brand de cosmetice, 100% românesc!

Xandra aduce în magazinele din România un set de patru produse cosmetice revoluționare prin conținutul de ingrediente. Vorbim aici de Hyalusphere, de extract de trufe, aloe vera, ulei de avocado, particule de diamant, alantoină, vitaminele B și C.

O gamă de cosmetice care conțin ZERO parabeni, siliconi, coloranți, uleiuri minerale, ftalați, și formaldehide.

Patru produse cosmetice al căror scop final, după utilizare, este atingerea unui ten fin și catifelat.

La prima „întâlnire” cu publicul, la Gala extraordinară RePatriot desfășurată la Simfonia Ballroom din București, impresia lăsată de produsele noastre a fost puternică și pozitivă.

2019 MacPixel